nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Het jaar van de Ceremonie van het Haan 2017 Begin
Gebeurtenissen
Contacteer ons

Het jaar van de Ceremonie van het Haan 2017 Begin

2017-02-09

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Het jaar van de Ceremonie van het Haan 2017 Begin

de het beginceremonie werd van 2017 voornaam gehouden in Globale Industriezone op 9 Februari (Maanjanuari dertien). Alle personeel wordt opgesteld om aanwezig te zijn. Wij brandden incenses, ontvingen rode enveloppen en letten op een leeuwdans die een prachtig begin van Globaal in 2017 is.

 

laatste bedrijfsnieuws over Het jaar van de Ceremonie van het Haan 2017 Begin  0

 

2017 is het jaar dat de Globale Chemische producten zelf en het begin opnieuw na 20ste verjaardag verfrissen, is ook een belangrijk jaar dat wij bewegend houden en leidend vooruit tot briljante Globaal. Naar men zegt, het het planbegin van een „jaar met de lente, een uur in de ochtend is twee in de avond waard.“ De betekenis van beginceremonie is dat wij de doelstelling van een nieuw jaar bepalen, de arbeidsvoorwaarde moeten weer opnemen en voorbereidingen treffen om nieuwe uitdagingen te ontmoeten.

 

laatste bedrijfsnieuws over Het jaar van de Ceremonie van het Haan 2017 Begin  1

laatste bedrijfsnieuws over Het jaar van de Ceremonie van het Haan 2017 Begin  2

 

Wat de incensesbrandwond doen zijn de verwachtingen van ons nieuw jaar. Wat de gelukkige leeuwendans doen wensen dat wij Globale ambities kunnen realiseren.

 

laatste bedrijfsnieuws over Het jaar van de Ceremonie van het Haan 2017 Begin  3

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Wateronthardervlokken Leverancier. Copyright © 2012-2024 softenerflakes.com . Alle rechten voorbehoudena.