Huis >

Global Chemicals International Ltd Bedrijfprofiel

Global Chemicals International Ltd
Global Chemicals International Ltd
Wij zijn een zeer sterke onderneming. Hoe sterk is het? Ik zal niet introduceren het hier. FeeWe is zeer sterk binnengaat
Bedrijfdetails

Hoofdmarkt:

Wereldwijd

Handelstype:

Fabrikant , Exporteur

Merken:

Global

Nr van Werknemers::

500~600

Gevestigd jaar::

1992

De uitvoerpc::

20% - 30%

Inleiding

Global Chemicals International Ltd., in 1992 wordt opgericht, is een internationale onderneming die commerciële investering, R&D, productie en handel integreren die. Het bezit twee volledige dochterondernemingen: Globaal Chemische producten (China) Co. Ltd en de Chemische productenco. Ltd http://www.globalchemicalsintl.com van Dongguan Proamine

 

De Chemische productenco. Ltd van dongguan Proamine, richtte in 1994 op, gelegen in Changping, Donguan-Stad - de centrale economische sector van de Delta van de Parelrivier, is de productiebasis van Global Chemicals International Ltd. Het bezet meer dan 100 acres en geniet van sqm meer dan 70.000 van R&D-centrum, moderne productiegebouwen en uitvoerige bureaugebouwen. Wij hebben R&D-materiaal en automatische productiefaciliteiten met jaarlijkse output van 60.000 ton vooruitgegaan. Het bedrijf heeft ISO9001 overgegaan en“ Geavanceerde Eenheid voor het Creëren van het Hoogste merk van China“ in 2001 toegekend. Wij zijn geëngageerd aan zich het onderzoeken, het ontwikkelen en productie van milieuvriendelijke textielhelpers met productregelen die stoffenwaterontharders, organosilicon waterontharders en textielenzymen behandelen. Onze producten hebben SGS en BEREIKcertificatie en stemmen met kwaliteitsnorm oko-TEX100 overeen. Heilig met uitstekend op de markt brengend team, verkoopt het uitgebreide distributienetwerk, onze producten goed overal China en overzee.

 

Met ons verfijnd team en faciliteiten van R&D, werden wij toegekend National Post-Artsenr&d Post in Oktober 2003. In samenwerking met beroemde binnenlandse onderzoekinstituten en universiteiten zoals de Universitaire, Chinese Academie van Tsinghua van Wetenschappen, Universiteit de Zuid- van China van Technologie en Landbouwuniversiteit de Zuid- van China, blijven wij ons gamma van milieuvriendelijke textiel chemische producten uitbreiden.

 

Onze visie „om een leider te zijn in ons deskundig gebied en het creëren van een nieuw zacht wordend koninkrijk“

 

Global Chemicals International Ltd. dringt in het behandelen van mensen met eerlijkheid aan en gelooft de innovatie ver gaat. Wij geloven eerlijkheid en de eerlijkheid is de basis van de ondernemingsgroei en bedrijfsontwikkeling met onze klanten en leveranciers, en aanhangend voortdurende innovatie in denkrichting, zullen het beheer en de technologie onze hoofdrol in het gebied waarborgen en zullen ons tijdens het bereiken van eersteklas fabrikant van milieuvriendelijke textielhelpers begeleiden.

 

De ononderbroken groei van Global Chemicals International Ltd. impliceert de inspanningen van iedereen. Wij leveren dankzij hier onze diep onze werknemers, klanten en leveranciers voor uw aan de gang zijnde steun. Wij zullen met iedereen samengaan om onze wederzijdse succes en welvaart te realiseren.

De dienst

 

De Chemische productenco. Ltd van dongguan Proamine, is de productiebasis van Globale die Internationale Chemische producten, in 1994 wordt opgericht, gelegen in Changping, Dongguan - de centrale economische sector van de Delta van de Parelrivier. Het bezet meer dan 100 acres en geniet meer dan van 70.000 vierkante meters R&D-centrum, moderne productiegebouwen en uitvoerige bureaugebouwen. Wij waren ISO9001 in 2001 wordt verklaard die.

 

Ons R&D-centrum wordt door een team van chemiedeskundigen met vele jaren van industriële ervaring, kan geleid realiseren
het onafhankelijke onderzoek van bestaande en nieuwe producten en verleent de gespecialiseerde diensten. Huisvestend het recentste materiaal van R&D, van de toepassing en het testen, kan het centrum de productieprocessen van klanten analyseren en optimaliseren, verstrekt uitvoerige waaier van toepassingsoplossingen.

Geschiedenis

 

Global Chemicals International Ltd., dat in 1992 wordt opgericht, is een internationale onderneming die commerciële investering, R&D, productie en handel integreren. Het bezit twee volledige dochterondernemingen: Globaal Chemische producten (China) Co. Ltd en Dong Guan Proamine Chemicals Co. Ltd.

 

Dong Guan Proamine Chemicals Co. Ltd, in 1994 wordt opgericht, in Changping, Donguan-Stad wordt gevestigd - de centrale economische sector van de Delta van de Parelrivier, is de productiebasis die van Global Chemicals International Ltd. Het bezet meer dan 100 acres en geniet van sqm meer dan 70.000 van R&D-centrum, moderne productiegebouwen en uitvoerige bureaugebouwen. Wij hebben R&D-materiaal en automatische productiefaciliteiten met jaarlijkse output van 60.000 ton vooruitgegaan. Het bedrijf heeft ISO9001 overgegaan en“ Geavanceerde Eenheid voor het Creëren van het Hoogste merk van China“ in 2001 toegekend. Wij zijn geëngageerd aan zich het onderzoeken, het ontwikkelen en productie van milieuvriendelijke textielhelpers met productregelen die stoffenwaterontharders, organosilicon waterontharders en textielenzymen behandelen. Onze producten hebben SGS en BEREIKcertificatie en stemmen met kwaliteitsnorm oko-TEX100 overeen. Heilig met uitstekend op de markt brengend team, verkoopt het uitgebreide distributienetwerk, onze producten goed overal China en overzee.

 

China Global Chemicals International Ltd Bedrijfsprofiel 0

Ons team

Wij hebben R&D-team, drie brachesbureaus en een groep verkoop ervaren

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Wateronthardervlokken Leverancier. Copyright © 2012-2024 softenerflakes.com . Alle rechten voorbehoudena.