nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Het winnende Team-- Het openluchtdiathese Ontwikkelen zich
Gebeurtenissen
Contacteer ons

Het winnende Team-- Het openluchtdiathese Ontwikkelen zich

2016-09-19

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Het winnende Team-- Het openluchtdiathese Ontwikkelen zich

Het winnende Team-- Het openluchtdiathese Ontwikkelen zich

 

 

Vanaf 15 Juli, 2016 aan 16 Juli, 2016, gingen 136 personeelsleden van ons bedrijf naar het Meer ecologische tuin van Shanwei RiYue en namen aan zich het tweedaagse openluchtdiathese ontwikkelen deel.

 

In de activiteit, verdeelde het alle personeel in acht groepen. Zo, konden zij niet alleen met groepsleden samenwerken, maar ook konden met andere groepen concurreren. De trainingscursus omvatte Hartstocht 99 Seconden, het zuiden-aan-Noorden Waterafleidingsactie, door dik en dun, Overgaand Spel, Super Achtbaan, enz. Het was volledig van uitdaging en spanning.
 
Het definitieve spel „beklimt de Graduatiemuur“ maakte de activiteit aan de climax. 136 stagiairs moesten dat 4,2 meters muur slechts zelf beklimmen zonder enige steunen. De woeste zon hing in de hemel, zweet iedereen. Sommige die mensen op de schouder van de kameraden, anderen hand in hand met hun broers worden vertrappeld, probeerden zij allen hard om over de muur te beklimmen die schijnbaar onmogelijk te overwinnen. Het zweet vertroebelde de lijn van ons gezicht, vulden de toejuichingen de lucht rond onze oren. één laatste kans grijpen, probeerde M. Ko zijn beste om 50 opdrukoefeningen te doen…
 
Eenheid! Wederzijdse hulp! Tot slot veroverden wij, 136 stagiairs, die 4,2 metermuur in 16 minuten, die sneller was dan wij de doelstelling van de 44 minuten bepaalden. Dat is de macht van team!
 
De reis is eindeloos, is de weg onbegrensd. In de nieuwe reis op de weg, zijn wij niet bang om met dit krachtige team door te gaan!
 
laatste bedrijfsnieuws over Het winnende Team-- Het openluchtdiathese Ontwikkelen zich  0
 
laatste bedrijfsnieuws over Het winnende Team-- Het openluchtdiathese Ontwikkelen zich  1
 
laatste bedrijfsnieuws over Het winnende Team-- Het openluchtdiathese Ontwikkelen zich  2
 
laatste bedrijfsnieuws over Het winnende Team-- Het openluchtdiathese Ontwikkelen zich  3
 
 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Wateronthardervlokken Leverancier. Copyright © 2012-2024 softenerflakes.com . Alle rechten voorbehoudena.