nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer De reis is Eindeloos, is de Weg Onbegrensd
Gebeurtenissen
Contacteer ons

De reis is Eindeloos, is de Weg Onbegrensd

2016-07-20

Recentste bedrijfnieuws ongeveer De reis is Eindeloos, is de Weg Onbegrensd

De hoogste leiding van het kruis van ons bedrijf - de afdeling heeft een 14 dag zelf-drijft reis vanaf 17 Juni, 2016 aan 30 Juni, 2016 gehouden, die een de droomreis van de het werk summiere stijl met een thema de „is Reis eindeloos is, is de weg onbegrensd“. De leden van kruis - de afdelingsgroep dreef meer dan 5000 kilometers, ging via de plaatsen zoals: Xiaoqikong van Guizhou, Huangguoshu-waterval van Guizhou, Dali van Yunnan, Tengchong-moerasland van Yunnan, Puzhehei van Yunnan, Detian-waterval die van Guangxi, Eiland Yangjiang begroeten.
Zij bezochten prachtige landschappen van de aard, deelden geluk samen, herzien de vooruitgang van twintig jaar van het bedrijf en bespraken de ontwikkeling van bedrijf in de toekomst. Met de oneindige aard, deden zij samen deze dingen allen en riepen „Globale droom, eindeloze reis, onbegrensde weg!“ uit

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Wateronthardervlokken Leverancier. Copyright © 2012-2024 softenerflakes.com . Alle rechten voorbehoudena.