nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Het derde kwartaal van 2023 Werknemers – Verjaardagsfeest
Gebeurtenissen
Contacteer ons

Het derde kwartaal van 2023 Werknemers – Verjaardagsfeest

2024-05-09

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Het derde kwartaal van 2023 Werknemers – Verjaardagsfeest

Op 28 december 2023 is de verjaardagsfeest van de werknemers van Global Chemicals zoals gepland aangekomen.En Global Chemicals zal niet missen om elke verjaardag met je te vieren..

laatste bedrijfsnieuws over Het derde kwartaal van 2023 Werknemers – Verjaardagsfeest  0

laatste bedrijfsnieuws over Het derde kwartaal van 2023 Werknemers – Verjaardagsfeest  1

Aangezien het einde van het jaar is, is het thema 'Glimlach om ons heen, blijf bij ons leven' gekozen voor dit feest, in de hoop dat elk lid de warmte van 'glimlach' in de winter zou ervaren.vul elke verjaardag met glimlach en gelukTijdens het feest gaven we onze beste wensen aan elk verjaardagslid en namen we deel aan spannende spelletjes en loterijen.Dit alles creëerde een vrolijke en warme sfeer., vierde iedereen samen voor de verjaardag jongen of meisje met verrassingen en vrolijke stemmen.

laatste bedrijfsnieuws over Het derde kwartaal van 2023 Werknemers – Verjaardagsfeest  2

Global Chemicals wenst alle leden van deze partij nogmaals: moge uw ogen enthousiasme dragen, uw glimlachen oprechtheid tonen.Terwijl je verder reistMoge er glimlach overvloedig zijn en veel geluk met je.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Wateronthardervlokken Leverancier. Copyright © 2012-2024 softenerflakes.com . Alle rechten voorbehoudena.