nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer De negende van de de Helpersindustrie van China (Guangdong) Textiel Jaarlijkse Vergadering
Gebeurtenissen
Contacteer ons

De negende van de de Helpersindustrie van China (Guangdong) Textiel Jaarlijkse Vergadering

2017-08-26

Recentste bedrijfnieuws ongeveer De negende van de de Helpersindustrie van China (Guangdong) Textiel Jaarlijkse Vergadering

26 augustus, 2017, „Xing Huo Bei“ de negende van de de helpersindustrie van China (werd Guangdong) textiel jaarlijkse vergadering voornaam gehouden in het Hotel van Xian Quan, Shunde, Foshan. De vergadering trok dozens ondernemingen, met inbegrip van bekende ondernemingen, zoals Nieuw Chemisch de Materialenco. Ltd van Bluestar, Dymatic-Chemische producten, de Globale Chemische producten van Inc., van enz. aan aangezien de ondervoorzitter van de eenheid, het Globale team om zich aan de tentoonstelling ertoe bracht deel te nemen en op bevordering te concentreren.

Het thema van de rapportvergadering is „Eco – milieu, heeft de Bescherming“ de voorkeur. De R&D-Manager HU Huanniao vertegenwoordigde Globale Chemische producten om „Toepassing van een speciale structuur te melden anti – achter bevlekkende agent in kledingstukwas“. Wij adviseerden hoofdzakelijk twee producten in deze tentoonstelling. Men is pluizig en gladmakende agent hs-606, een andere is het silicone van het blokcopolymeer voor nylon. Zowel van twee producten was zeer aantrekkelijk en vele cliënten onderzochten de informatie van hen.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Wateronthardervlokken Leverancier. Copyright © 2012-2024 softenerflakes.com . Alle rechten voorbehoudena.