nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer De wereldwijde groep “Vastgestelde doelen, vooruitgang ”Lentegala
Gebeurtenissen
Contacteer ons

De wereldwijde groep “Vastgestelde doelen, vooruitgang ”Lentegala

2024-05-09

Recentste bedrijfnieuws ongeveer De wereldwijde groep “Vastgestelde doelen, vooruitgang ”Lentegala

Op 1 februari 2024 organiseerde de Global Group haar Spring Gala met het thema “Determined Goals, Forge Ahead” in de banketzaal van het Changping Eurasia International Hotel.Het galafeest werd bijgewoond door alle medewerkers van Global Chemicals International Ltd.. en Global Cosmetics (China) Company Limited om het afscheid te vieren van het oude jaar en het komende nieuwe hoofdstuk.

laatste bedrijfsnieuws over De wereldwijde groep “Vastgestelde doelen, vooruitgang ”Lentegala  0laatste bedrijfsnieuws over De wereldwijde groep “Vastgestelde doelen, vooruitgang ”Lentegala  1

Aan het begin van het gala,President Liu van Global Chemicals besprak de uitdagingen en kansen van het bedrijf in de afgelopen jaren en betuigde zijn dankbaarheid aan iedereen voor hun bijdrage aan Gaobao.Voor 2024 heeft president Liu vijf belangrijke doelstellingen voorgesteld: innovatieve denkwijze, nieuwe partnerschappen en managementbenaderingen, verbetering van O&O-investeringen met innovatieve denkwijze.vooruitgang in de ontwikkeling van het merkDe inspirerende toespraak van president Liu moedigde Global Chemical en haar medewerkers aan.

laatste bedrijfsnieuws over De wereldwijde groep “Vastgestelde doelen, vooruitgang ”Lentegala  2

Het feest ging door met melodieuze muzikale voorstellingen, gepassioneerde dansen en gezellig drummen... de spectaculaire voorstellingen en spannende loterijen verhogen steeds weer de sfeer,de locatie compleet levendig makenIedereen was volledig ondergedompeld in deze prachtige, fascinerende nacht.

laatste bedrijfsnieuws over De wereldwijde groep “Vastgestelde doelen, vooruitgang ”Lentegala  3laatste bedrijfsnieuws over De wereldwijde groep “Vastgestelde doelen, vooruitgang ”Lentegala  4

Tijdens het gala deelden alle medewerkers hun zegeningen met elkaar, hielden hun glazen omhoog voor hun heldere toekomst, en dronken op een nog betere morgen voor Global Chemicals!

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Wateronthardervlokken Leverancier. Copyright © 2012-2024 softenerflakes.com . Alle rechten voorbehoudena.