nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Sportspelen van Globale Chemische producten
Gebeurtenissen
Contacteer ons

Sportspelen van Globale Chemische producten

2017-07-14

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Sportspelen van Globale Chemische producten

14 juli, 2017, werd 2017 Globale Sportspelen gehouden zoals die met het thema „Nieuw Begin, Beweging vooruit“ in de Globale Industriezone wordt gepland. De dag van de gebeurtenissen: het openen toont met de jeugd werden opgevuld; het spel was intens en woest; het diner was volledig van gelach. De spelen gaven concurrenten een kans om te tonen. Door de samenwerking, kunnen zij begrip van elkaar verbeteren en de samenhang van al personeel verhogen.

In de concurrentie, werd al personeel met inbegrip van ons filiaal verdeeld in vier teams. Er waren twaalf punten in het spel, die concurrerend en interessant waren. De concurrentie bestond uit twee delen. Men begon in de ochtend, was een andere in de middag. Elk team had hun leden aansloot zich bij elk spel om te concurreren. In def. van de concurrentie, is de kampioen „Lange Juan Feng“ die gecombineerde Marketing Dienst en Wateragentenworkshop was. Agent-omhooggaand was „Yuan hangt Team“. Het werd bestaan uit Personeelsbeleid en andere gezamenlijke afdelingen. Het „team van Tuo Bao“ en „Tai hangt Team“ werden gebonden voor derde plaats. Alles bij elkaar, werden 2017 Sportspelen van Globale Chemische producten met succes gehouden.
 
laatste bedrijfsnieuws over Sportspelen van Globale Chemische producten  0
 
laatste bedrijfsnieuws over Sportspelen van Globale Chemische producten  1

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Wateronthardervlokken Leverancier. Copyright © 2012-2024 softenerflakes.com . Alle rechten voorbehoudena.