nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Fysiek Onderzoek
Gebeurtenissen
Contacteer ons

Fysiek Onderzoek

2017-03-06

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Fysiek Onderzoek

Om ervoor te zorgen dat de werknemers hun gezondheidsvoorschriften begrijpen, verbeter werknemersvoordelen, Globaal organiseerde een jaarlijks fysiek onderzoek voor personeel op 6 Maart, 2017. In het onderzoek, is er routinebloedonderzoek, bloeddruk, bloedglucose, bloedlipide van 2 punten, borströntgenstralen, nierfunctie en leverfunctie van 2 punten. Het aantal van het deelgenomen personeel was 130 in totaal.

 

Globaal gehouden verbindend aan het Ziekenhuis van Dongguan Youhua voor vlot onderzoek. Volgens de praktische productie van elke eenheid en afdeling, maakten wij omhoog het fysieke onderzoek, gemaakt tot regeling voor productie, namen draaien om personeel te organiseren doen de onderzoeksoppasser. Dat maakte het examen regelmatig gaat. Tijdens het onderzoek, was het Ziekenhuis van Dongguan Youhua goed - ontvangen door het personeel. Omdat sommige deskundigen die voor de specifieke punten verantwoordelijk zijn. En het ziekenhuis kende de meningen op tijd van arbeiders, vervoerde de vereisten en probeerde om een personeel niet te missen.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Wateronthardervlokken Leverancier. Copyright © 2012-2024 softenerflakes.com . Alle rechten voorbehoudena.