nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Muziekpartij van de Verjaardag van het Globale Personeel
Gebeurtenissen
Contacteer ons

Muziekpartij van de Verjaardag van het Globale Personeel

2016-09-19

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Muziekpartij van de Verjaardag van het Globale Personeel

Muziekpartij van de Verjaardag van het Globale Personeel

 

 

In de avond op 28 Juli, 2016, werd de tweede verjaardagspartij in 2016 gehouden in multifunctionele zaal zoals gepland. Het thema van de partij is muziek, zodat verfraaiden wij de plaats met soorten muziekelementen. Wij ontwierpen dat elk spel nauw werd verbonden met muziek. De vertrouwde melodie riep het geheugen van onze jeugd op. De inbegrepen spelen „luisteren aan het correcte gissingslied“, „u gesticuleert ik veronderstelt“ en „gissingslied“. Elke Verjaardagsman en vrouw speelden actief spelen en maakten het atmosfeerhoogtepunt van gelach en geluk. Wat ons verraste was dat iemand met grote nauwkeurigheid veronderstelde. Mei Huajian van Op de markt brengende Afdeling voerde een geroepen lied uit „u is Mijn Ogen“, die de partij in climax duwen. In het laatste spel „gissingslied“, speelden de mensen in een team en overwonnen alle moeilijkheden op de manier. Het is een medelijden dat de voorgroepen op het derde niveau verloren. Nochtans, won Liang Jingchu van Waterworkshop het spel met behulp van zijn vrienden en bereikte vette bonussen!

 
Vanavond is onvergetelijk. De wens iedereen heeft het gezond leven, het vlotte varen op carrière en het dagelijkse leven en bezit uw heldere vooruitzichten!

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Wateronthardervlokken Leverancier. Copyright © 2012-2024 softenerflakes.com . Alle rechten voorbehoudena.