nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer De intelligente verwerkende deskundigen bezoeken Globale Chemische producten voor onderzoek
Gebeurtenissen
Contacteer ons

De intelligente verwerkende deskundigen bezoeken Globale Chemische producten voor onderzoek

2023-04-24

Recentste bedrijfnieuws ongeveer De intelligente verwerkende deskundigen bezoeken Globale Chemische producten voor onderzoek

Op 29 Juni, bezochten de Economische de Ontwikkelingsdienst van Changping en het team van Dongguan-Universiteit van Technologie ons bedrijf om een onderzoek van de rijpheid van intelligente verwerkende ondernemingen te leiden. Het doel van dit bezoek was het vermogen van intelligente vervaardiging in Changping-Stad te begrijpen en ondernemingen aan te moedigen uitvoeren upgrads om het doel te bereiken van intelligente productie.

Als receptionnist, Zhou Anmei, Afgevaardigde HRManager, maakte een verklaring over de faciliteiten, materiaal evenals de intelligente multifunctionele apparaten tijdens het onderzoek. De onderzoekers spraken hoogst van ons bedrijf na het gehele bezoek. Zij maakten het duidelijk dat ons bedrijf een belangrijk niveau in personeelstoewijzing, technische verwezenlijking en productie heeft bereikt. Men verklaarde ook dat wij onophoudelijk zouden moeten streven en de richting in een inspanning verduidelijken om de economische groei aan te sporen.

 

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Wateronthardervlokken Leverancier. Copyright © 2012-2024 softenerflakes.com . Alle rechten voorbehoudena.