nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Global Chemicals was uitgenodigd om deel te nemen aan de jaarlijkse conferentie van Guangdong in 2022
Gebeurtenissen
Contacteer ons

Global Chemicals was uitgenodigd om deel te nemen aan de jaarlijkse conferentie van Guangdong in 2022

2023-04-19

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Global Chemicals was uitgenodigd om deel te nemen aan de jaarlijkse conferentie van Guangdong in 2022

De 14e Guangdong Textile Auxiliaries Industry Association jaarlijkse conferentie en Textile Auxiliaries Exhibition werd groots gehouden in het Regency Hotel in Shantou op 19-21 augustus 2022.Het thema van deze conferentie, die de schijnwerpers richt op "Onderneming, de toekomst verlichten", betekent het doel om de stabiele en snelle ontwikkeling van hulpbedrijven voor drukkerijen en verven en aanverwante industrieën te bevorderen, de informatiecommunicatie tussen hulpfabrikanten, drukkerijen en verfbedrijven te versterken en leveranciers van grondstoffen, verbetering van de technische communicatie en samenwerking tussen industriële ketens, en popularisering van nieuwe producten die worden toegepast met nieuwe technologieën.

Global Chemicals woonde deze beurs bij als een uitgenodigde belangrijke ondersteunende partij.

Deelnemende eenheden zijn dit keer meer dan 20 leiders in de additievenindustrie zoals Elkem Silicone en Hoinst, bekende textielhogescholen zoals Wuhan Textile University en Wuyi University, evenals drukkerijen en verf- en wasfabrieken.

De heer Peng Cong'en, plaatsvervangend burgemeester van Shantou, was uitgenodigd om een ​​toespraak te houden, waarin hij de status en ontwikkelingsrichting van Shantou's textielindustrie deelde en nieuwe verwachtingen naar voren bracht voor de ontwikkeling van de ondersteunende industrie.

Tijdens de vergadering introduceerde Huang Xuming, de R&D-manager, die Global Chemicals vertegenwoordigt, kort de ontwikkelingsgeschiedenis van het bedrijf en het algemene proces van productie en levering.

En hield een toespraak over de synthese en het toepassingsonderzoek van de innovatieve met siliconen geënte structuurverzachter GB-7303.

 

laatste bedrijfsnieuws over Global Chemicals was uitgenodigd om deel te nemen aan de jaarlijkse conferentie van Guangdong in 2022  0

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Wateronthardervlokken Leverancier. Copyright © 2012-2024 softenerflakes.com . Alle rechten voorbehoudena.