nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer De globale Chemische producten werden verzocht om aan de Jaarlijkse Conferentie van Fujian van 2022 deel te nemen
Gebeurtenissen
Contacteer ons

De globale Chemische producten werden verzocht om aan de Jaarlijkse Conferentie van Fujian van 2022 deel te nemen

2023-04-24

Recentste bedrijfnieuws ongeveer De globale Chemische producten werden verzocht om aan de Jaarlijkse Conferentie van Fujian van 2022 deel te nemen

Op 23 Juli, werd het Academische Symposium van 2022 van Druk en het Verven van van Fujian de Textiel Hulp Verwerkende Industrievereniging gehouden door Industriële Informatie en Technologiedienst van Shishi bij Shishi-Eer Internationaal Hotel.

In de era van gezamenlijke bestrijding van de epidemie, concentreerde deze gebeurtenis zich op „technologie, innovatie, milieubescherming en win-win“, om een efficiënte weg te zoeken van het bevorderen van duurzame industriële ontwikkeling en onderneming bevordering.

Als ondersteunende partij, woonden de Globale Chemische producten de vergadering bij zoals uitgenodigd.

Op de vergadering die, adviseerden Huang Xuming, de R&D-Manager, die Globale Chemische producten, geïntroduceerd theentire proces van Globale Chemische producten R&D, productie vertegenwoordigt, de productenreeksen en de toepassingen, hoofdzakelijk de producten voor Fujian-markt worden ontworpen.

Op de conferentie, had het tentoonstellingsteam van Globale Chemische producten vriendschappelijke communicationswithklanten en partners.

Als belangrijke leverancier in de textiel hulpindustrie, heeft de Globale Chemische producten altijd het ideaal van „goede kwaliteit, duurzame ontwikkeling, win-win samenwerking“ omhelst, aandringend bij de technologieinnovatie om waardevolle oplossingen voor onze klanten te verstrekken, ondertussen, helpend hen efficiency verbeteren.

Wij hangen altijd eerlijkheid, pragmatisme, en innovatie aan om de leider op ons gebied te zijn, en zijn geëngageerd aan het werken met onze edelen om een nieuw koninkrijk van zachtheid tot stand te brengen en de wereld zachter te maken!

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Wateronthardervlokken Leverancier. Copyright © 2012-2024 softenerflakes.com . Alle rechten voorbehoudena.