nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Global Chemicals gaat naar China Interdye 2024
Gebeurtenissen
Contacteer ons

Global Chemicals gaat naar China Interdye 2024

2024-05-09

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Global Chemicals gaat naar China Interdye 2024

De 23rdChina Interdye werd op 19 april 2024 met succes afgesloten in het Shanghai World Expo Exhibition and Convention Center.

 

laatste bedrijfsnieuws over Global Chemicals gaat naar China Interdye 2024  0

laatste bedrijfsnieuws over Global Chemicals gaat naar China Interdye 2024  1

Aangezien China Interdye de grootste tentoonstelling van de verfindustrie in China is, heeft Global Chemicals deze tentoonstelling bezocht zoals gepland.Het team bracht verschillende producten mee, waaronder zachtmakersvlokken/kralen., siliconen, hydrofiele verzachter en andere gerenommeerde hulpstoffen.

laatste bedrijfsnieuws over Global Chemicals gaat naar China Interdye 2024  2

laatste bedrijfsnieuws over Global Chemicals gaat naar China Interdye 2024  3

Het Global Chemicals-team verwelkomde elke bezoeker met enthousiasme, introduceerde hen in de producten van het bedrijf en bood oplossingen op maat van hun handgevoelens.Global Chemicals ontving veel aandacht en lof van bezoekers en bereikte ook meerdere samenwerkingsintenties.

laatste bedrijfsnieuws over Global Chemicals gaat naar China Interdye 2024  4

Global Chemicals bedankt alle vrienden en partners voor hun bezoek en kijkt uit naar de volgende gelegenheid om iedereen te ontmoeten.Global Chemicals zal zich blijven richten op het gebied van textielhulpstoffen, voortdurend vooruitgang door middel van accumulatie en verbetering!

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Wateronthardervlokken Leverancier. Copyright © 2012-2024 softenerflakes.com . Alle rechten voorbehoudena.