nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Afscheidsvergadering voor Teruggetrokken Personeel
Gebeurtenissen
Contacteer ons

Afscheidsvergadering voor Teruggetrokken Personeel

2016-05-19

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Afscheidsvergadering voor Teruggetrokken Personeel

 

 

18 april, 2016 is een speciale dag. Het is vandaag dat het eerste personeel zich van Globale Chemische producten in de loop van de afgelopen 20 jaar terugtrok. Na de goedkeuring van de Planning van Bureau, trok de supervisor van Ande zich Xie van de workshop van de wateronthardervlokken van de Productie van Globale Chemische producten terug, en een afscheidsvergadering werd gehouden voor hem.

 

In de vergadering, CEO, drukte M. Lau diepe appreciatie aan M. Xie voor zijn het harde werken in de loop van de afgelopen zes jaar uit en heden aan gaf hem namens het bedrijf. Bovendien hadden de Plannende Bureaudirecteur (M. Rao), de Technologiedirecteur (Mej. Wan) en de Productiedirecteur (M. Luo) ook hun erkenning aan M. Xie getoond en de verhalen over hem gedeeld. Natuurlijk, de collega's die met M. Xie ook hebben gewerkt breidden hun eerbied en diepe wanhoop tot hem uit. Tot slot namen zij samen beelden als herinnering.

 

Zes jaar, alsof een ogenblik, u voor Globaal responsibly zoals altijd hebt gewerkt. Dankuwel voor elke inspanning voor Globaal, en wens u goede gezondheid en met lange levensuur!

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Wateronthardervlokken Leverancier. Copyright © 2012-2024 softenerflakes.com . Alle rechten voorbehoudena.