nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer 20ste Verjaardag van Globale Chemische producten
Gebeurtenissen
Contacteer ons

20ste Verjaardag van Globale Chemische producten

2016-06-12

Recentste bedrijfnieuws ongeveer 20ste Verjaardag van Globale Chemische producten

Jaar 2016, is het het 20ste jaar dat Global Chemicals International Ltd. de textiel hulpindustrie inging om zijn zelf-productie en marketing te bereiken. Een openingsceremonie van Globale 20ste Verjaardag werd gehouden in het bureaugebouw, en het gehele personeel en de geëerde gasten hadden de ceremonie bijgewoond. In de levendige en bevallige atmosfeer ceremonie, had de Globale stichter Mr.Leung, CEO Mr.Lau en algemene manager Mr.Ko prachtige toespraken geleverd.

Het was onthullen gemaakt door Mr.Leung en Mr.Lau die de ceremonie aan een climax duwden. Een slogan die „onze ‚Globale Droom““ en Globaal 20ste beeldhouwwerk van het verjaardagsembleem nastreven kwam in gezicht. Globale werd de twintig-jaar geschiedenis te voorschijn gehaald, enkel als het gordijn opzij werd getrokken. Het globale doel en de droom zijn Globaal productintern maken en merkglobalisering te realiseren, en tegenwoordig, hebben voorbereidingen getroffen voor een nieuwe reis en gewerkt hard voor een nieuw hoofdstuk!
Dank voor het hebben van u die met Globaal in de toekomst groeien!
 
 
 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Wateronthardervlokken Leverancier. Copyright © 2012-2024 softenerflakes.com . Alle rechten voorbehoudena.