Huis video's afspeellijst Ongeveer ons Officieel Web
Dutch

Global Chemicals International Ltd

Kwaliteit Wateronthardervlokken, De Wateronthardervlokken van kationen fabrikant van China

kwaliteitsleverancier Hoofdproducten
Inleiding

Global Chemicals International Ltd., in 1992 wordt opgericht, is een internationale onderneming die commerciële investering, R&D, productie en handel integreren die. Het bezit twee volledige dochterondernemingen: Globaal Chemische producten (China) Co. Ltd en de Chemische productenco. Ltd http://www.globalchemicalsintl.com van Dongguan Proamine

 

De Chemische productenco. Ltd van dongguan Proamine, richtte in 1994 op, gelegen in Changping, Donguan-Stad - de centrale economische sector van de Delta van de Parelrivier, is de productiebasis van Global Chemicals International Ltd. Het bezet meer dan 100 acres en geniet van sqm meer dan 70.000 van R&D-centrum, moderne productiegebouwen en uitvoerige bureaugebouwen. Wij hebben R&D-materiaal en automatische productiefaciliteiten met jaarlijkse output van 60.000 ton vooruitgegaan. Het bedrijf heeft ISO9001 overgegaan en“ Geavanceerde Eenheid voor het Creëren van het Hoogste merk van China“ in 2001 toegekend. Wij zijn geëngageerd aan zich het onderzoeken, het ontwikkelen en productie van milieuvriendelijke textielhelpers met productregelen die stoffenwaterontharders, organosilicon waterontharders en textielenzymen behandelen. Onze producten hebben SGS en BEREIKcertificatie en stemmen met kwaliteitsnorm oko-TEX100 overeen. Heilig met uitstekend op de markt brengend team, verkoopt het uitgebreide distributienetwerk, onze producten goed overal China en overzee.

 

Met ons verfijnd team en faciliteiten van R&D, werden wij toegekend National Post-Artsenr&d Post in Oktober 2003. In samenwerking met beroemde binnenlandse onderzoekinstituten en universiteiten zoals de Universitaire, Chinese Academie van Tsinghua van Wetenschappen, Universiteit de Zuid- van China van Technologie en Landbouwuniversiteit de Zuid- van China, blijven wij ons gamma van milieuvriendelijke textiel chemische producten uitbreiden.

 

Onze visie „om een leider te zijn in ons deskundig gebied en het creëren van een nieuw zacht wordend koninkrijk“

 

Global Chemicals International Ltd. dringt in het behandelen van mensen met eerlijkheid aan en gelooft de innovatie ver gaat. Wij geloven eerlijkheid en de eerlijkheid is de basis van de ondernemingsgroei en bedrijfsontwikkeling met onze klanten en leveranciers, en aanhangend voortdurende innovatie in denkrichting, zullen het beheer en de technologie onze hoofdrol in het gebied waarborgen en zullen ons tijdens het bereiken van eersteklas fabrikant van milieuvriendelijke textielhelpers begeleiden.

 

De ononderbroken groei van Global Chemicals International Ltd. impliceert de inspanningen van iedereen. Wij leveren dankzij hier onze diep onze werknemers, klanten en leveranciers voor uw aan de gang zijnde steun. Wij zullen met iedereen samengaan om onze wederzijdse succes en welvaart te realiseren.

Bekijk meer
Bedrijfdetails
Bureauadres: De Globale Industriezone van China, het district van Turkije Tang, Changping, Dongguan, Guangdong, de VRC
Werktijd: 8:30-17:30(Beijing tijd)
Telefoon: 86-769-86290888(Verwerkingstijd)   
Klantenmanager
Miss. Vivian, Kelly
Zakelijke telefoon: 0769-86290888